вторник, 10 декември 2013 г.

Ново: Модул СЕРВИЗ в складовата програма MoneyWorks на фирма GenSoft !


 Най-после бе завършен дългоочаквания модул СЕРВИЗ в складовата програма MoneyWorks !



Както неведнъж е изтъквано, програмата MoneyWorks се развива благодарение на желания и изискванията на своите клиенти...
И отдавна имаше потребители, желаещи складовата програма да се обогати с модул за сервизна дейност, а програмистите на ГенСофт не насмогваха с поръчкови справки и клиентски доработки ...
И все пак това стана факт! 

На вашето внимание е новият модул СЕРВИЗ и отговорите на най-важните за клиента въпроси:
  • Каква е цената на модул СЕРВИЗ?
    Цената е 449лв без ДДС

  • Може ли модул СЕРВИЗ да работи самостоятелно или трябва да имам закупена складовата програма MoneyWorks?
    Модул С
    ЕРВИЗ е тясно свързан със складовата програма MoneyWorks и е необходимо поне едно работно място с лиценз на складовата част на MoneyWorks. Взависимост от това колко сервиза имате, то толкова лиценза ще са ви необходими за модул СЕРВИЗ.   
  • За фирми от какъв бранш е подходящ  модул СЕРВИЗ?
    Всички фирми, които извършват сервизна дейност  ще могат да го използват: компютърни фирми, автосервизи, фирми за ремонт на битова техника, ремонт на офис техника и други.
  • Може ли да се използва за всякакъв вид фирми със сервизна дейност?  
    Модул 
    СЕРВИЗ на MoneyWorks ще е в помощ на бизнеса и когато фирмата развива само сервизна дейност (например фирмен сервиз на определена марка или общ ремонтен сервиз), и когато фирмата има търговска и сервизна дейсност ( т.е. продава стоки и предлага сервизни услуги за тях, а дори и когато предлага сервизна дейност на чужди стоки) – т.е. от ГенСофт са се постарали да обхванат всички възможни варианти в сервизната дейност, но ще разчитат и на своите потребители за мнения и препоръки за доусъвършенстване на системата.
  • Къде мога да видя какво представлява модул СЕРВИЗ?
    Можете да свалите инсталация на
    складовата програма MoneyWorks от фирмения сайт  http://gensoft.bg/?page_id=23  и в демо режим ще можете да направите до 3 сервизни поръчки, за да добиете някаква представа за възможностите на модул  СЕРВИЗ.
В най-скоро време ще напишем и още по-подробна статия в продуктовия блог на MoneyWorks за начина на работа в сервиза, как се прави сервизна поръчка, стъпките при обработването на сервизната поръчка от огледа до приключването на ремонта и връщането на стоката на клиента...
Ще обясним подробно как се прави оферта и клиентска поръчка в модул СЕРВИЗ и как се отразява изпълнението на сервизната поръчка на наличностите в склада и на продажбите в търговската част...





Очаквайте подробности!
А дотогава можете по всяко време да звъннете на 07001 93 93 за повече информация !
    

10 коментара:

  1. Чудесно е че ни пишете и уточнявате за кои фирми е по - добре. Страхотно е , че всички фирми, които извършват сервизна дейност ще могат да го използват: компютърни фирми, автосервизи, фирми за ремонт на битова техника, ремонт на офис техника и други.Да не забравяме да се погрижим и за безопасността си с пожарни системи които вече навлязоха и в нашата страна.Надявам се да ни пишете често понеже блога ви е супер.

    ОтговорИзтриване
  2. Написахме и по-подробно описание "Как работи модул СЕРВИЗ в складовата програма MoneyWorks"
    http://moneyworks-erp.blogspot.com/2013/12/kak-raboti-modul-serviz-v-skladovata.html

    ОтговорИзтриване
  3. Много благодаря за тази информация не знаех, че са написали и още по подробно описание, за такива като мен ще е от голяма полза.Надявам се да продължавате да ни информирате и през новата година за новостите.Това, че складовата програма съвсем спокойно може да се обогати с модул за сервизна дейност, стига да е направена качествено от програмисти е чудесна новина за нас потребителите,които само чакаме да ни улеснят още повече в работата,която има да правим.Благодаря и за снимките, така всичко става по ясно какво трябва да правим.

    ОтговорИзтриване
  4. Виждам, че блога ви става все по добър и по развиващ се не само за себе си, но и ни помагате на нас самите с тази полезна информация относно блоговете,която давате тук.Дано да продължавате да ни пишете. Страхотно е , че сте се постарали да обхванете всички възможни варианти в сервизната дейност, но и това, че ще разчитате и на своите потребители за мнения и препоръки е именно посоката към,която трябва да вървите за истински успех.Само така ще се ориентирате дали сте в правата посока и да давате това, от коеот ние имаме нужда!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодарим за споделеното мнение - за нас е много ценна обратната връзка с клиенти и потребители. Неслучайно все казваме, че програмата MoneyWorks се развива благодарение на желанията на нашите клиенти :)

      Изтриване
  5. Благодаря ви за подробните неща,коти ни пишете тук.Така напълно ясно можем да си помислим дали ще ни върши работа,но като видях и колко е добра цената,то мисля непременно да се възползвам.Очакваме още нови неща,които да споделите тук.Страхотно е и че ще ни поясните как точно се прави клиентска поръчка, тъй като съм все още нова в това и не съм на ясно. Блога ви има полезни факти, дано не спирате да ни пишете.

    ОтговорИзтриване
  6. изглежда супер! Информацията в блога Ви актуална ли е ?

    ОтговорИзтриване